Wat is Microneedling?

Mirconeedling is een behandelmethode dat bestaat uit het op een uiterst secure wijze aanbrengen van een groot aantal kleine micro kanaaltjes in de opperhuid. Dit garandeert een optimale penetratie van de werkstoffen in de Skin Vital Concept Cosmeceuticals in de huid. Dé innovatie van de microneedling techniek van de Skin Concept & Solution Systems is de loodrechte perforatie van de opperhuid door de medische naaldjes.

Dit zorgt voor een uiterst veilige, plezierig aanvoelende en pijnloze behandeling die geen beschadiging geeft aan huid en/of bloedvaatjes. Tegelijkertijd zorgt microneedling ervoor dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor worden rimpeltjes zichtbaar gereduceerd en wordt uw huid soepeler, sterker en egaler.

Wat is Dermabrasie?

Dermabrasie is een behandelmethode dat bestaat uit het op een gegarandeerd veilige en pijnloze manier polijsten (licht schuren) van het huidoppervlak. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en wordt de opperhuid gladder gemaakt, waardoor pigmentvlekjes en acne littekentjes verminderen. Tevens verhoogt deze behandelmethode de absorptie van werkstoffen in de Skin Vital Concept Cosmeceuticals in de huid, waardoor deze werkstoffen nog beter hun werk kunnen doen.