Huidverbetering

Huidverbetering gaat verder dan alleen huidverzorging. Huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, couperose, of een verouderde en verslapte huid worden met alleen huidverzorging niet opgelost. Dit kan enkel door middel van huidverbetering.

Bij huidverbeterende behandelingen worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Tijdens deze behandelingen worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huid processen positief worden beïnvloed. Hierdoor kunnen huidproblemen daadwerkelijk opgelost wordt en huidveroudering tegengaan. Huidverbeterende behandelingen zijn het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers.

De behandelingen zijn het best in kuurverband te boeken voor een optimaal en zichtbaar resultaat.

Wat zijn de voordelen van huidverbetering?

 • De huid vernieuwt zich sneller en gaat er levendiger uitzien
 • De kwaliteit van de opperhuid wordt beter
 • De huid wordt steviger en gaat er jonger uitzien
 • De huid houdt vocht beter vast en gaat er gezonder uitzien

Voor welke huidtypen is huidverbetering geschikt?

 • (Extreem) droge huid
 • Onzuivere huid
 • Vette huid
 • Doffe huid
 • Huid met pigmentvlekken
 • Huid met rimpels en lijntjes
 • Gevoelige huid

Stappenplan huidverbeterende behandeling

Een huidverbeterende behandeling ziet er voor iedereen en elk huidtype anders uit. In de basis bestaat de behandeling uit de volgende stappen: 

Stap 1: Reiniging

Stap 2: optioneel: wimpers/wenkbrauwen verven/epileren

Stap 3: Fruitzuur behandeling (Peel20, Peel40, Peel60 of medische peel)
Stap 4: optioneel: dermabrasie & needling

Stap 5: Neutralisator

Stap 6: Massage

Stap 7: Ampul/serum

Stap 8: Masker afgestemd op huidtype en fruitzuur 

Stap 9: Nabehandeling (dagcrème/serum)

Stap 10: optioneel: lichte dag make-up

Huidverbeterende producten voor thuis

Wat gaat ervoor zorgen dat je huid zichtbaar gaat verbeteren? Dat is de kracht van herhaling! Hoe vaker je iets gebruikt, des te beter de werking is op je huid. Een enkele behandeling zal daarom natuurlijk niet hetzelfde effect op je huid hebben als een kuur van behandelingen.

Om zoveel mogelijk uit de huidverbeterende behandelingen te halen zijn er daarom ook salon-waardige producten voor thuis die dit verbeterende effect ondersteunen. Door thuis ook de tijd te nemen voor een gezichtsroutine geniet je van luxe salon producten, én verbeter je tegelijkertijd ook de conditie van je huid! 

Wat kost een huidverbeterende behandeling?

De prijs voor een huidverbeterende behandeling is afhankelijk van je huidtype en de benodigde producten zoals maskers, serums en het fruitzuur product. De prijs ligt ongeveer tussen de €65 en €175 per behandeling.

De huidverbeterende behandelingen kunnen zowel eenmalig als in kuurverband afgenomen worden. Daarnaast is het natuurlijk optioneel om de producten voor thuisgebruik aan te schaffen.

Voor het meest optimale resultaat is het advies om de behandeling in kuurverband te boeken.
Bij een kuurverband worden de behandelingen apart ingepland. De prijs voor een kuur kan variëren afhankelijk van de wensen en huidtype.

Welke behandeling kan ik reserveren?

Bekijk hier de prijslijst voor verschillende huidverbeterende behandelingen. 

Plan een intake voor huidverbetering

Heb je interesse in een huidverbetering en ben je benieuwd wat deze behandelingen voor jouw huid kunnen betekenen? Via de afsprakenmodule is het mogelijk om een vrijblijvende intake in te plannen. Tijdens de intake wordt je huid geanalyseerd en worden eventuele huidproblemen besproken. Je ontvangt tips en advies om je huidverzorging te verbeteren en er kan een persoonlijk behandelplan opgesteld worden waarbij er wordt gekeken welke behandeling het best bij jouw huid aansluit.