Nagel behandelingen

Als allround nagelstyliste vind ik het vooral belangrijk dat mijn klanten tevreden en met verzorgde handen en nagels de deur uit gaan.

Last van probleemnagels?

Er zijn weinig nagelsalons die ervaring hebben met probleemnagels terwijl er wel veel mogelijkheden zijn. Door mijn jarenlange ervaring als allround nagelstyliste heb ik veel verschillende probleemnagels behandeld.

Er zijn verschillende aandoeningen en medicijnen die de conditie van de nagels kunnen beïnvloeden. Zo heb ik ervaring met het behandelen van probleemnagels van klanten met o.a reuma, psoriasis en die chemobehandelingen hebben ondergaan.

Ook voor bijtnagels kun je bij mij terecht. Zelfs de meest korte nagels kunnen behandeld worden met een nagelverlenging met mooie, verzorgde nagels als resultaat.

Een verzorgde manicure

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan heel veel invloeden. Deze invloeden kunnen er voor zorgen dat de conditie van je nagels verminderd, en je handen droog aanvoelen. Met een manicure behandeling krijgen je handen en nagels een oppepper en zien ze er weer mooi en verzorgd uit.

Wat is gellak?

Wil jij 2 weken een perfect glanzende kleur op je nagels? GelColor by OPI draagt als een gel maar ziet er uit als nagellak!
Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Kies dan voor een gellak. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.