Wat is een fruitzuur-behandeling?

De fruitzuurbehandeling is een belangrijk onderdeel van huidverbetering. Fruitzuren stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het resultaat? Een directe verbetering en verjonging van de huid. Fruitzuren zijn essentieel om celvernieuwing van de huid aan te zetten. Dit bereik je niet door alleen de huid ‘oppervlakkig’ te reinigen. Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. 

Wat is het resultaat van een fruitzuurbehandeling?

Het effect van deze peeling (in kuur verband) is een grondig gereinigde, frisse huid, verbeterde hydratatie en stimulatie van de aanmaak van nieuwe huidcellen. 

Wat zijn de stappen van een fruitzuurbehandeling?

De eerste stap is het reinigen van de huid. Daarna wordt het fruitzuur voor een korte duur op de huid aangebracht en dringt door in de onderliggende huidlagen, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd met het Skin Vital Beautyelixer. Deze lotion met 63% aan actieve ingediënten geeft de huid een enorme boost, voorziet de huid van vocht, voelt fluweelzacht en verfijnt de porieën. 

Is een fruitzuurbehandeling geschikt voor mij?

Een fruitzuurbehandeling (in kuurverband) geeft een zichtbare verbetering van de huid, pigmentatie en uitstraling. Heb je last van milde acne, fijne lijntjes, rimpels, of oudersdomsvlekken? Dan is deze behandeling een goede keus! Meer informatie?