Bruidsmake-up op locatie in Friesland

Visagist voor je bruiloft

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Met de juiste visagie kun je de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. Om ontspannen te beginnen aan je mooiste dag, is het extra fijn om dit uit handen te geven en over te laten aan een professionele visagiste.

Proef make-up

Een bruidsmake-up begint vaak met het maken van een afspraak voor een proef make-up. Tijdens deze sessie wordt er gekeken naar jou wensen, soort bruiloft, jurk en wat voor make-up daar het best past en waar jij je prettig bij voelt. Een afspraak voor een proef make-up wordt meestal 3 tot 4 weken voor de bruiloft gepland.

De grote dag

Het verzorgen van de bruidsmake-up duurt ongeveer een uur. Door middel van een advieskaart die tijdens de proef make-up wordt gemaakt, weet je zeker dat de make-up zo zit als tijdens de proefsessie.

Het is in overleg ook mogelijk om de make-up of touch-up te verzorgen voor familie (bijvoorbeeld moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), de getuigen en beste vriendin(nen). Dit kost ongeveer 20 min per persoon.

Prijzen bruidsmake-up

Neem via het onderstaande formulier contact op voor bruidsmake-up: