Over mij

Mijn naam is Margreet van Splunter-Ten Hoeve.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen schoonheidssalon te runnen. Alweer 27 jaar geleden heb ik mijn eigen salon geopend in het mooie Dronrijp, Friesland.

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste maar wilde mij ook graag verder ontwikkelen in andere takken van de branche. Omdat ik erg creatief ben en visagie ook echt een passie van mij is, heb ik in ’95 mijn visagie diploma gehaald en mij hier verder in gespecialiseerd. Als visagist heb ik veel verschillende opdrachten gedaan zoals fotoshoots, bruiloften en miss verkiezingen (Miss Friesland). Ik heb veel make-up demonstraties gegeven in verschillende drogisterijen door heel Nederland. Daarnaast heb ik een aantal jaar les gegeven als docente visagie.

Omdat ik graag wilde doorleren, heb ik ook een opleiding als allround nagelstyliste gevolgd. Ik vind het een mooie uitdaging om mensen met probleemnagels te kunnen helpen. Maar de creatieve kant (nailart) vind ik ook erg leuk om te doen.

Ik ben altijd graag up to date over de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebieden. Daarom ben ik mij sinds 2014 verder gaan specialiseren in huidverbetering. Hierin heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd (voornamelijk in Duitsland, bij de Skin Vital Academie). Daarnaast geef ik demonstraties en trainingen aan andere schoonheidsspecialistes op het gebied van huidverbetering met Skin Vital. Er is in mijn salon een ruime keuze uit verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering.

‘Persoonlijk contact en aandacht staat in mijn salon voorop. Ik vind het belangrijk dat het gezellig is en je met een goed en vooral tevreden gevoel de deur uit gaat!’

Graag tot ziens!